Hoe verloopt een individuele sessie

We beginnen eerst met een intake. Deze neemt ongeveer een uur in beslag. Het is immers van belang waar het over gaat en welke situatie en gekoppelde emotie de meeste aandacht vraagt. Als we deze vraag duidelijk hebben met een gewenste omkering, gaan we hier mee aan het werk tijdens de ademsessie.

Een ademsessie bestaat uit drie fases, die samen ook ongeveer 1 uur duurt. De eerste fase noemen we de fysieke fase, waarin adempatronen duidelijk worden en dit begeleid wordt door de ademcoach.

De tweede fase noemen we de mentaal-emotionele fase. De begeleider versterkt het proces d.m.v. het benoemen van positieve bekrachtigingen zoals vooraf is besproken en het behandelen van drukpunten. Dit zijn gebieden op het lichaam waar energie vast is gaan zitten. De kracht van ademen is vooral gericht op het transformeren naar een gewenst niveau. 

De derde fase noemen is de fase, waarin je tot de diepere kern van jezelf komt. Dit is het niveau waarin al datgene waaraan gewerkt is een plek krijgt. Ook wel de integratiefase genoemd. Dit niveau van de kracht van ademen maakt dat we in staat zijn bewust in contact te komen met ons hogere zelf. Het is een diepere staat van trance, die mensen vaak ervaren als een diep niveau van zijn.

Na een sessie plannen we een vervolgafspraak om de ervaring te bespreken en te kijken wat er nog nodig is. Hier zit dan meestal 2 weken tussen om het nieuwe geïntegreerde de tijd te geven en zich te manifesteren.

Neem hier vrijblijvend contact op.